Restore
 • Fibra e argjendtë mund të përcjellë energji elektrike shumë shpejt dhe me efikasitet për të parandaluar goditjen elektrike në trupin e njeriut dhe për të mbrojtur trupin e njeriut nga valët elektromagnetike.

  2021-02-23

 • Lloje të panumërta të mburojave EMI kanë materiale dhe forma të ndryshme, por në përgjithësi qëllimi përfundimtar është kufizimi i fushës elektromagnetike.

  2020-12-01

 • Çdo qark, pajisje ose sistem duhet të projektohet siç duhet për të ulur nivelin e rrezatimit sa më shumë që të jetë e mundur për të arritur ndjeshmërinë vetëm ndaj niveleve të larta të fushave elektromagnetike.

  2020-12-01

 • Filmat pasqyrues zakonisht mund të ndahen në dy kategori, njëri është një film reflektues metalik, dhe tjetri është një film reflektues plotësisht dielektrik. Përveç kësaj, ekziston një film reflektues dielektrik metalik që kombinon të dy, i cili funksionon për të rritur reflektimin e sipërfaqes optike.

  2020-11-30

 • Fibra e argjendtë është një produkt i teknologjisë së lartë i marrë nga lidhja e përhershme e një shtrese argjendi të pastër në sipërfaqen e fibrës përmes teknologjisë speciale. Kjo strukturë jo vetëm që lejon fibra argjendi të ruajë vetitë origjinale të tekstilit, por gjithashtu i jep asaj të gjitha funksionet magjike të argjendit, efektin magjik të fibrave të argjendit.

  2020-11-30

 • Fibra e argjendtë është një produkt i teknologjisë së lartë i marrë nga lidhja e përhershme e një shtrese argjendi të pastër në sipërfaqen e fibrës përmes teknologjisë speciale. Kjo strukturë jo vetëm që lejon fibrat e argjendta të mbajnë vetitë origjinale të tekstilit, por gjithashtu i japin asaj të gjitha funksionet magjike të argjendit, efektin magjik të fibrave të argjendit. Teknologjia origjinale e prodhimit të fibrave argjendi u bazua në najlonin 6 si matricë, duke përdorur teknologji plating argjendi për të formuar një shtresë të plating argjendi në sipërfaqen e fibra najloni.

  2020-11-30

+8613713088116
cntaikun@163.com