Restore

Dërgoni kërkesë

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve. Ne kemi leckë mbrojtëse elektromagnetike, leckë përçuese, pëlhurë rrezatuese-rezistente, pëlhurë antimagnetike me CE.
+8613713088116
cntaikun@163.com