Rreth Nesh

  • Rreth Nesh

Themeluar në vitin 2010, Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd. u azhurnua zyrtarisht në œ € œDongguan Taikun Precision Materials Technology Technology, Ltd â € në 2016, përqendrohet në materialet mbrojtëse elektromagnetike EMI, materialet e përbëra R & D, Prodhimi . Rradhazi në Jiangsu, Chongqing, Fujian dhe vende të tjera për të krijuar pika shërbimi.


+8613713088116
cntaikun@163.com