Restore

Material mbrojtës

  • Përdorimet: mbrojtje elektromagnetike, qarqe fleksibël, stacione bazë, shasi elektronike, furnizime me energji elektrike, pajisje industriale, produkte elektronike, pajisje komunikimi celular; veshje, bagazhe, sende shtëpiake; xhami arkitektonik.

  • Emri i produktit: rrjetë përçuese, garzë mbrojtëse elektromagnetike, pëlhurë kundër rrezatimit, rreshtim kundër rrezatimit, rreshtim furçash anti-vjedhje Specifikimi: 1080mm / 1100mm.

  • Emri i produktit: rrjetë përçuese, garzë mbrojtëse elektromagnetike, pëlhurë kundër rrezatimit, rreshtim kundër rrezatimit, rreshtim furçash anti-vjedhje Specifikimi: 1080mm / 1100mm.

  • Emri i produktit: rrjetë përçuese, garzë mbrojtëse elektromagnetike, pëlhurë kundër rrezatimit, rreshtim kundër rrezatimit, rreshtim furçash anti-vjedhje Specifikimi: 1080mm / 1100mm.

  • Emri i produktit: rrjetë përçuese, garzë mbrojtëse elektromagnetike, pëlhurë kundër rrezatimit, rreshtim kundër rrezatimit, rreshtim furçash anti-vjedhje Specifikimi: 1080mm / 1100mm.

  • Për mbrojtje efektive të elektromagnetikës me frekuencë të lartë: siç janë furrat industriale me frekuencë të lartë, komunikimet mobile, kompjuterët, pajisjet shtëpiake, stacionet transmetuese, instrumentet mjekësore dhe industritë e tjera me rrezatim elektromagnetik me frekuencë të lartë. Zëvendëson pllakën e bakrit dhe pllakën e plumbit për të bërë dhomën e mbrojtjes elektromagnetike me frekuencë të lartë, e cila është e përballueshme, e thjeshtë për tu prodhuar dhe efekt i mirë mbrojtës.

 12345...8 
+8613713088116
cntaikun@163.com